Velkommen til Marianneart.dk

Hej og velkommen til min blog, som hedder Marianneart.dk. Mit navn er Marianne og jeg vil her på siden skrive om forskellige aspekter af mit liv.

Jeg vil kort introducere mig selv til at starte med. Jeg hedder som tidligere nævnt Marianne og er en kvinde i starten af 30’erne der bor i et nyligt erhvervet byhus. Jeg går op i en lang række forskellige interesser, hvor jeg især elsker at være i det kreative hjørne. Jeg går meget op i mit nye hus og boligindretning generelt og hvad der ellers kan være med til at gøre hjemmet skønt at bo i.

byhuset

Her på siden vil det også være nogle af de ting I primært vil kunne læse om. Jeg elsker at udfolde mig kreativt og finde inspiration fra andre kilder og håber selv på at kunne være en inspiration for andre der har lignende interesser som mig. Min drøm er at siden kan blive en god kilde til vidensdeling hvor andre kan få brugt mine ideer og give igen.
Ud over at kunne finde indlæg om mine kreative ideer, så er dette også min personlige blog, så der vil også være ting og oplevelser fra mit hverdagsliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *