Udfordringer med boligindretning

Da jeg fik mit lille byhus var der selvfølgeligt en række ting der skulle ordnes. Når man køber hus første gang er det meget sjældent at det hele er 100% som det skal være, hvilket heller ikke var tilfældet her. Der var heldigvis ikke noget der trængte til at blive renoveret, da det var et nyere hus, men der var dog en hel del ting inden for der skulle ordnes. Dette var primært indretning, som jeg dog finder meget sjovt og næsten altid er en fornøjelse for mig at skulle lave, da jeg kan udfordre mig selv til at finde de gode løsninger og kreative ideer.

De gode løsninger kommer naturligt som en del af de udfordringer der til tider kan være. Selv har jeg haft nogle udfordringer med at nogle af de rum jeg har ikke er helt store og man derfor skal være lidt kreativ engang imellem. Jeg har dog ikke fundet på alle løsningerne selv, men benyttet mig meget af inspiration fra forskellige kilder. Blandt andet via videoer som denne hvor der kommes med gode ideer til at indrette de rum hvor det ellers ikke ville være lige til.

Ud over udfordringer med pladsen og til at få det hele til at passe sammen, så er der selvfølgelig også udfordringer med tiden. Selvom det er sjovt og noget jeg nyder, så tager det også tid for at få det hele til at fungere optimalt sammen og tid er ikke det jeg har mest af for tiden – men det kommer løbende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *