Projekt soveværelse og stue sat i gang

Der er så småt ved at komme gang i indretningen og de mange ideer jeg har fået til hvordan huset skal indrettes er så småt ved at komme på plads. Når man mere eller mindre vil lave det hele om er der mange ting der skal passe ind. I min lejlighed havde jeg en meget klassisk stil med en blanding af nyere møbler der ikke var alt for prangende og som ikke var typen der koster det hvide ud af øjnene kun på grund af navnet. Det var en meget naturlig stil for en kvinde i min alder og også noget jeg kunne genkende hjemme ved mine veninder, hvor det var meget af det samme der gik igen og igen, selvfølgeligt med små personlige touch der gjorde at det alligevel skilte sig ud.

Nu hvor jeg er flyttet i hus er det lidt nogle andre ting jeg skal se til og finde på i forhold til indretningen. Jeg kunne egentlig godt beholde den gamle indretning, men ser ikke nogen grund til det nu hvor jeg kan leve i en anden stil og samtidig få noget der holder langt ude i fremtiden. Netop holdbarhed er noget jeg er begyndt at gå meget op i. Kvalitet og pris med møbler hører tit sammen og det er en god ide at finde noget der passer ind i hjemmet som kan holde mange år frem for noget der er billigere og går i forfald efter få år.

Jeg er gået i gang med planlægningen af min stue og soveværelse, som er de rum hvor jeg egentlig ønsker den største udskiftning da køkkenet egentlig er fint nok nu som det er og ikke haster så meget. Jeg vil gerne holde rummene i en lignende stil som før, hvor det stadigvæk er klassisk med et personligt præg uden at være for prangende. Samtidig så er kvalitet som nævnt noget der er værd at bruge tid på, hvilket jeg har brugt rigtig lang tid på. På et bestemt punkt har jeg brugt rigtig meget tid til at researche til hvad jeg skulle finde – nemlig min seng. Jeg har i mange år haft brug for en ny seng, som jeg ved vil kunne passe ind i stilen i resten af huset og som holder mange år ud i fremtiden. Jeg kiggede en del rundt på nettet og faldt blandt over dette indlæg angående en seng, som egentlig ser ud til at passe perfekt ind i mit soveværelse og i den stil som jeg ønsker det.

Ud over soveværelset så var der som sagt også fokus på stuen. Her vil jeg igen køre med nogle klassiske møbler. Dog vil jeg forsøge at kombinere det lidt med ældre møbler denne gang for at skabe noget luft i rummet så det hele ikke kommer til at ligne et billede fra et katalog. Ved at blande nyt med gammelt kan man få en hel unik kombination, hvor man bryder rummet op og skaber noget dynamik. Det hele lyder måske meget underligt på skrift, men jeg tror næsten at I alle kender nogen eller måske endda gør i det selv.  Jeg er så småt kommet i gang med det hele og har mere eller mindre fået sorteret ud i alle de gamle møbler og fundet de møbler jeg mangler til at få det hele til at fungere sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *