Fra lejlighed til hus

Jeg er netop gået igennem en større transition i mit liv, som også har været en af grundende til at jeg fandt inspirationen til at skrive denne her blog. Jeg flyttede nemlig for nyligt fra min elskede lejlighed som havde været min faste holdeplads i snart 10 år og ind i et ganske fantastiske byhus med tilhørende have.

Det har været en stor transformation og noget man lige skulle vænne sig til. Det var ikke fordi jeg ikke var glad for at bo i lejligheden – faktisk så elskede jeg at bo i den og kalde den for mit hjem, men som tiden går så kan det blive udmattende når de naboer man egentlig havde det fint nok med kunne høres dagligt og støjen fra gaden ikke blot mere var noget man filtrerede væk, men begyndte at lægge mærke til. Samtidig følte jeg også at jeg havde brug for noget mere plads til at udfolde mig kreativt og samtidig have noget til det første skridt på vejen når jeg en skønne dag skal begynde at tænke på familieforøgelse.

Huset havde samtidig en fremragende pris hvor jeg faktisk med faste udgifter vil komme til at spare på mine månedlige udgifter, hvilket blot et endnu et plus. Det er dejligt at have flere muligheder for at udfolde sig kreativt og have et sted hvor man kan komme ud med sine kreative ideer. At der samtidig er en have til gør det endnu mere værd og også noget jeg helt klart vil benytte mig af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *