En dag med afslapning og ideer

Det hele her på bloggen skal ikke handle om indretning og det der hører til. Jeg har som tidligere nævnt lovet at jeg også vil komme ind på nogle af mine andre interesser og hvad jeg ellers laver i min hverdag. Dette indebærer blandt andet, som så mange andre kvinder, at have hyggedage med veninder hvor der bliver afkoblet, snakket igennem og funder på fremtidsplaner.

relax

I dag har været en af de dage. Jeg havde fået et par dages afspadsering på arbejde og besluttede mig for at bruge tiden fornuftig med at få styr på nogle af de løse ender i hjemmet. Tiden blev dog ikke kun brugt derhjemme – jeg fik gode muligheder for at komme ned i midtbyen og få lavet et par indkøb der har trængt sig på. Det bedste var dog da jeg tog på cafe med et par gode veninder jeg ikke havde set længe og fik snakket igennem og hygget. Det var super godt at få mødt op med de gamle veninder når man ikke har set dem i længere tid, hvilket desværre kan ske engang imellem når vi alle har travlt med andre ting i livet.

Efter at have været sammen med veninderne var jeg igen derhjemme hvor jeg så småt begyndte at tage hul på nogle af de planer jeg har for hvordan huset skal komme til at se ud. Der er mange ting der mangler endnu, så jeg tog mig fin tid til at lave en lille brainstorm for at få nogle udkast til ideer, som jeg ser frem til at finpudse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *